Etusivu

Kiitos kaikille äänestäjilleni ja tukijoilleni! Minut valittiin Limingan kunnanvaltuustoon 100 äänellä.  Kiitos luottamuksesta!

Voit lukea jatkossa tuoreita uutisia seuraavia Facebook-sivuilta:
Heidi Haataja- Limingan Vasemmisto ja Limingan Vasemmisto ry

 

*******************************

Olen 42-vuotias vuodesta 2002 lähtien Limingassa asunut kolmen teinitytön äiti.

Olen entinen Puolustusvoimien virkamies. Takana on 16-vuotinen ura Puolustusvoimilla. Nykyisin toimin it-alan yrityksessä toimistonhoitajana, taloushallinnon tehtävissä.

Olen myös LC Liminka/Kultasirkkujen kauden 2016-2017 presidentti.

Olen runoilija, savitaiteilija ja aktiivinen yhdistysihminen. Olen yksi ArsLiminka ry:n perustajajäsenistä.

Päätin nyt liittyä Limingan Vasemmistoon ja asettua ehdolle kunnallisvaaleissa.

Tarvitsemme lisää vasemmistovaltuutettuja Liminkaan!

 

Voit myös liittyä tukijoukkoihini! Pienikin tuki auttaa!

Ota yhteys heidi(at)heidihaataja.fi

”Yhteiskunnan arvot ovat koventuneet ja koen, että heikompiosaisten pitäisi pystyä toimimaan tässä yhteiskunnassa.”

Heidi Haataja
ote Kansan Tahdon haastattelusta 1/2017

Tehdään yhdessä työtä sen eteen, että meillä olisi kaikkia ihmisiä kunnioittava, arvostava ja tasa-arvoinen yhteiskunta! 

Minä

Minulle on tärkeää lähellä olevien ihmisten hyvinvointi.  Haluan tehdä vapaaehtoistoimintaa ja auttaa ihmisiä. Monenlaista nähneenä ja kokeneena minulla on osaamista, josta varmasti on hyötyä myös kunnallispoliikassa. Tärkeintä on tasa-arvo, tasapuolisuus, suvaitsevaisuus, empatia, yhteistyökyky, toisten arvotus ja yhteisöllisyys.

Koen, että Vasemmistoliiton arvot ovat minun arvoni.

Opiskelu ja työlämä

Minä synnyin vuonna 1974 Ruotsissa Oskarhamnissa. Mutta lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Ranualla. Opiskelin yo-merkonomiksi Rovaniemellä ulkomaankaupan linjalla. Työelämän aloitin toimistonhoitajana hammaslaboratoriofirmassa Rovaniemellä. Ouluun muutin vuonna 2000 ja Liminkaan vuonna 2002.

Ura Puolustusvoimissa alkoi 1997. Olisin mielelläni ollut vieläkin töissä Puolustusvoimilla, mutta organisaatiouudistuksen myötä virkani siirrettiin Helsinkiin.

Irtisanoin itseni 2014. Olin työttömänä syksyyn 2015 saakka. Kävin kaksi työvoimapoliittista koulutusta ennen kuin pääsin jälleen töihin:  työnjohto-osaamiskoulutuksen ja koulutuksen taloushallinnon tehtäviin.  Olen nyt töissä oulaisella internetoperaattori Netplaza Oy:llä. Olen työpaikkani työsuojeluvaltuutettu.

Tarkemmat tiedot LinkedInssä.

Perhe

Olen naimisissa, ja minulla on kolme teini-ikäistä tytärtä. Elämme uusperheessä. Asumme 1970-luvulla rakennetussa omakotitalossa. Perheessämme on yksi auto eikä yhtään kotieläintä.

Yhdistystoimija

Olen ollut mm. Arsliminka ry:n ja Oulun Ympäristön Kynäilijät ry:n hallituksessa. Nyt toimin LC Liminka/Kultasirkujen presidenttinä.

LC Liminka/Kultasirkut sivut

Toimin myös Limingan Vasemmisto ry:n johtokunnassa. Olen tällä hetkellä vaalivastaavana.

Runous ja savitaide

Olen julkaissut Syntymä- runoteoksen omakustanteena. Silloin nimeni oli vielä tuolloin Heidi Rundgren. Runoteos voitti ensimmäisen palkinnon Möllärimestari-kilpailussa runokokoelma sarjassa.

Syntymä -kirjan oma sivusto.

Nykyään myös teen savitaidetta. Kuvia savitöistäni on nähtävillä Facebookissa sivuilla:

Runoilija Heidi Haataja

Lisäksi olen ollut blogikirjoittana yli 10 vuotta.  Pohdiskelin kaikenlaisia asioita blogissani. Tein kirja-arvioita. Kirjoitin runoja. Otin valokuvia.Nykyisin blogissani on hiljaisempaa. Blogini nimi on:

Rakastuin runoon

Kuntavaalit 2017

 Pidetään Liminka vireänä!
 • Limingan vapaa-ajan toimintaan ja kulttuurielämään on panostettava.
 • Taiteilua-tapahtumaa on kehitettävä. Se on pidettävä elossa.
 • Meidän kunnassa asuu paljon taiteilijoita, joilla on paljon annettavaa tälle vanhalle emäpitäjälle.
 • Yhdistystoimintaa on tuettava esimerkiksi tarjoamalla kunnan tiloja maksutta käyttöön, kun kyseessä on kaikkia hyödyttävä tapahtuma tai tilaisuus.

Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille

 • Kunnan tehtävä on tuottaa tasavertaisesti palvelut kaikille luokkaan katsomatta, mahdollisimman edullisesti. Haluan, että Limingassa huolehditaan siitä, että ihmisillä on mahdollisuus käyttää kunnan palveluja varallisuuteen katsomatta.

Lue lisää valtakunnallisista tavoitteista

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille

 • Peruskoulun on pysyttävä tasa-arvoisena. Varhaiskasvatus ja koulutus eivät saa eriarvoistua. Opettajille pitää järjestää riittävästi aikaa oppilailleen. He tarvitsevat lisää resursseja. Ryhmäkoot on pidettävä kohtuullisina. Limingassa on nyt myös erittäin tärkeää myös saada kaikille oppilaille  terveet tilat ja järkevä opiskeluympäristö.

Lue lisää valtakunnallisista tavoitteista

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö

 • Liminkaan on rakennettava lisää edullisia, kaikenkokoisia vuokra-asuntoja.
 • Liikuntapaikkojen maksuttomuus lisää hyvinvointia ja toimisi ennaltaehkäisevästi. Ilmainen kuntosali auttaa monia ihmisiä pitämään itsestään huolta.

Lue lisää valtakunnallisista tavoitteista

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot

 • Liminkaan on houkuteltava aloja, jotka työllistäisivät monia.
 • Limingan kunan on huolehdittava pitkäaikaistyöttömien ja nuorten työllistämisen tukemisesta.
 • Kunnan pitää auttaa yksin- ja pienyrittäjää. On tarjottava yritys-, talous- ja velkaneuvontaa.

Lue lisää valtakunnallisista tavoitteista

 

Blogi

Kuntavaalit sunnuntaina 9.4.2017 ja viime hetken mietteet

En ole ehkä muistanut sanoa, että olen myös ihan tavallinen perheenäiti kaiken tämän keskellä. Tein tiistaina pitkästä aikaa makkarakeittoa teinitytöilleni. Sain myös jokin aika sitten jonkin kumman muistikohtauksen menneisyydestä. Yllättäen tuli mieleeni se miltä tuntui pitää tyttöjäni sylissä, kun he olivat pieniä, hyväntuoksuisia vauvoja. Pitäisi muistella enemmänkin sitä aikaa, kun lapset olivat pieniä. Harmi vain, että …

Äideistä, tyttäristä ja koulutuksesta

Minulla on kolme teini-ikäistä tytärtä, joista vanhin on 16-vuotias. He kasvavat kovin erilaisessa maailmassa kuin minä, kun olin itse teini-ikäinen 1980-luvulla. Haluan, että heistä kasvaa onnellisia ja omiin kykyihinsä luottavia naisia. Haluan, että heillä on aikuisena se tunne, että he ovat arvokkaita ja heillä on mahdollisuus edetä elämässään siihen suuntaan kuin he haluavat. On tärkeää, …

Suosituksia

Tässä kaksi henkilöä kertovat miksi minua kannattaa äänestää: