Minä

Minulle on tärkeää lähellä olevien ihmisten hyvinvointi.  Haluan tehdä vapaaehtoistoimintaa ja auttaa ihmisiä. Monenlaista nähneenä ja kokeneena minulla on osaamista, josta varmasti on hyötyä myös kunnallispoliikassa. Tärkeintä on tasa-arvo, tasapuolisuus, suvaitsevaisuus, empatia, yhteistyökyky, toisten arvotus ja yhteisöllisyys.

Koen, että Vasemmistoliiton arvot ovat minun arvoni.

Opiskelu ja työlämä

Minä synnyin vuonna 1974 Ruotsissa Oskarhamnissa. Mutta lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Ranualla. Opiskelin yo-merkonomiksi Rovaniemellä ulkomaankaupan linjalla. Työelämän aloitin toimistonhoitajana hammaslaboratoriofirmassa Rovaniemellä. Ouluun muutin vuonna 2000 ja Liminkaan vuonna 2002.

Ura Puolustusvoimissa alkoi 1997. Olisin mielelläni ollut vieläkin töissä Puolustusvoimilla, mutta organisaatiouudistuksen myötä virkani siirrettiin Helsinkiin.

Irtisanoin itseni 2014. Olin työttömänä syksyyn 2015 saakka. Kävin kaksi työvoimapoliittista koulutusta ennen kuin pääsin jälleen töihin:  työnjohto-osaamiskoulutuksen ja koulutuksen taloushallinnon tehtäviin.  Olen nyt töissä oulaisella internetoperaattori Netplaza Oy:llä. Olen työpaikkani työsuojeluvaltuutettu.

Tarkemmat tiedot LinkedInssä.

Perhe

Olen naimisissa, ja minulla on kolme teini-ikäistä tytärtä. Elämme uusperheessä. Asumme 1970-luvulla rakennetussa omakotitalossa. Perheessämme on yksi auto eikä yhtään kotieläintä.

Yhdistystoimija

Olen ollut mm. Arsliminka ry:n ja Oulun Ympäristön Kynäilijät ry:n hallituksessa. Nyt toimin LC Liminka/Kultasirkujen presidenttinä.

LC Liminka/Kultasirkut sivut

Toimin myös Limingan Vasemmisto ry:n johtokunnassa. Olen tällä hetkellä vaalivastaavana.

Runous ja savitaide

Olen julkaissut Syntymä- runoteoksen omakustanteena. Silloin nimeni oli vielä tuolloin Heidi Rundgren. Runoteos voitti ensimmäisen palkinnon Möllärimestari-kilpailussa runokokoelma sarjassa.

Syntymä -kirjan oma sivusto.

Nykyään myös teen savitaidetta. Kuvia savitöistäni on nähtävillä Facebookissa sivuilla:

Runoilija Heidi Haataja

Lisäksi olen ollut blogikirjoittana yli 10 vuotta.  Pohdiskelin kaikenlaisia asioita blogissani. Tein kirja-arvioita. Kirjoitin runoja. Otin valokuvia.Nykyisin blogissani on hiljaisempaa. Blogini nimi on:

Rakastuin runoon