Etusivu

Olen muuttomies Helsingistä. Opiskelen itsenäisesti filosofiaa ja soitan rumpuja punk-bändissä.

Haluan vaikuttaa kotikuntani asioihin tekemällä jokaisen huomioon ottavaa politiikkaa luonnon ehdoilla. Vastustan tuloerojen kasvua sekä kaikenlaista suvaitsemattomuutta. Tehdään Helsingistä yhdessä parempi paikka elää jokaiselle kansalaiselle.

Olin lukioaikanani vuoden vaihto-oppilaana Etelä-Afrikassa. Siellä huomasin mitkä asiat tekevät Suomesta hienon paikan elää. Sitä edistystä meidän täytyy jatkaa.

Minä

 

Vietin lukiossa vuoden vaihto-oppilaana Etelä-Afrikassa. Tämä oli erityisen silmiä avaava kokemus, joka opetti minulle mitkä asiat Suomessa ovat erityisen hyvin. Suomi on aina ollut erittäin suvaitsevainen maa, ja edelläkävijä monissa yhteiskunnallisissa asioissa. Meidän on jatkettava samaan suuntaan.

Lukion jälkeen tein töitä enimmäkseen lounasravintoloissa muutaman vuoden. Vuonna 2016 vaihdoin muuttoalalle, sillä kaipasin jotain fyysisempää työtä.  Nyt tavoitteena on päästä vaikuttamaan yhteiskunnan asioihin.

Opiskelen itsenäisesti filosofiaa, ja aion pyrkiä myös yliopistoon sitä opiskelemaan. Erityisen kiehtovaa on eettisten ja muiden suurten kysymysten pohdiskelu.

Luonto on minulle tärkein arvo. Ihmiskunnan on elettävä luonnon ehdoilla, ei toisinpäin. Pyrin jokapäiväisessä elämässäni toimimaan mahdollisimman paljon luontoa kunnioittaen. Lisäksi tasa-arvo ja vapaus ovat tärkeitä arvoja. Jokaisella tulisi olla samanlaiset mahdollisuudet elämässä taustasta riippumatta. Monikulttuurisuus on rikkaus, jota on vaalittava yhteiskunnassamme.

Musiikki on erittäin tärkeä osa elämääni. Soitan rumpuja punk-bändissä ja käyn aktiivisesti keikoilla ja festareilla.

Kuntavaalit 2017

Ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurin uhka tällä hetkellä. Eikä vain ihmiskunnan, vaan myös kaiken elämän planeetallamme. Helsingissä on luovuttava kivihiilen käytöstä, ja siirryttävä uusiutuviin energialähteisiin. Maalämpö, tuuli- ja vesivoima ovat erittäin hyviä ratkaisuja Helsingin energia tarpeisiin. Lisäksi jokaisen on vähennettävä lihansyöntiään ja muutettava kulutustottumuksiaan ekologisempaan suuntaan.

Helsingissä on erittäin toimivat joukkoliikenneyhteydet. Matkustaminen joukkoliikenteellä pitää säilyttää halpana, jotta yhteiskunnan köyhimmilläkin olisi varaa siihen. Verorahoin kunta voi vaikuttaa asiaan. Henkilöautoiluun verrattuna joukkoliikenne on myös ekologisempi tapa liikkua, sekä tuottaa merkittävästi vähemmän saasteita. Lisäksi niin sanottu fillarikommunismi, eli pyörä- ja kävelyreittien parantaminen, on erittäin hyväksi luonnolle ja ihmisten terveydelle.

On jokaisen tehtävä vastustaa rasismia omassa elämässämme. Emme voi suvaita suvaitsemattomuutta tai rasistisia vihapuheita. Monikulttuurisuus rikastuttaa meidän kaikkien elämää. On yhteiskunnan tehtävä auttaa maahanmuuttajia integroitumaan yhteiskuntaan mahdollisimman hyvin. Se ei kuitenkaan tarkoita omasta kielestä tai kulttuurista luopumista. Myös naisten ja miesten välistä tasa-arvoa on edistettävä kaikin mahdollisin keinoin.

 

 

Blogi

Kolmas artikkeli

Tähän osaan voit kirjoittaa vaalikampanjan aikana kirjoituksia ajankohtaisemmista aiheista tai voit esimerkiksi kuvata tarkemmin ajatuksiasi vaaliteemoistasi tai muista ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä. Kirjoitukset voivat käsitellä niin oman kotikuntasi asioita, valtakunnallista politiikkaa tai jopa kansainvälistä politiikkaa jne.

Toinen artikkeli

Hyvän blogikirjoituksen ohjeita: 1) Hyvä, kuvaava ja lukemaan innostava otsikko 2) Johdanto tai tiivistelmä, jossa kerrot, mitä kirjoitus käsittelee 3) Käytä kappalejakoa ja väliotsikoita, jotta tekstistä tulee selkeämmin luettava 4) Pidä kirjoitus tarpeeksi lyhyenä ja kevyenä lukea. Tällöin se  luetaan todennäköisemmin. 5) Hyvässä blogikirjoituksessa on usein käytetty listoja, alaotsikoita, taulukoita ja kuvia selventämään asiaa 6) …

Moikka maailma!

Järjestelmässä voi luoda sivuja ja artikkeleita. Tämä on artikkeli. Artikkeleista voi listata kätevästi niiden kategorian perusteella. Oletuskategoria sivustollasi on blogi. Voit listata blogi kategorian artikkelit blogi linkin alle seuraamalla ohjeita. Tämä on ensimmäinen artikkelisi. Muokkaa sitä tai poista se, ja aloita kirjoittaminen!

Yhteystiedot

Henri Kirjavainen
puh. 040 707 4777
email. heka42@gmail.com