Etusivu

Olen Salon kuntavaaleissa ehdokkaana. Minulla ei ole kokemusta politiikasta. En ymmärrä politiikan kiemuroita. En harrasta kaunopuheita. En puhu ympäri pyöreitä. Olen heikoimpien asialla!

 

Minä

Minä haluan puhua ennen kaikkea heidän puolesta, jotka eivät saa ääntään kuuluviin. Vanhukset, vammaiset, syrjäytyneet ja sairaat. He ovat lähellä sydäntäni. Olen tehnyt vapaaehtoistyötä vuosien ajan pitämättä suurempaa meteliä. Olen auttanut vanhuksia kotona. Olen auttanut vammaisia ja muuten vain hädänalaisia ihmisiä. Se on palkitsevaa. Siitä saa hyvän mielen. Yksi ihminen ei saa aikaan paljon, mutta yhdessä saamme. Jokaisella on kyky auttaa lähimmäistä. Joskus se teko on vain niinkin pieni, kuin pysähtyminen rinnalle. Olen ehdokkaana siksi, että voisin vaikuttaa. Salossa on paljon hyvää, mutta paljon parannettavaa. Jos saan sanoa mielipiteeni, niin teen sen suoraselkäisesti asiassa kuin asiassa. En ole kiinnostunut perinteisestä puoluepolitiikasta, vaan ihmisten asioiden ajamisesta ja heikoimpien auttamisesta.

 

 

Kuntavaalit 2017

 

Hyvä ystäväni ja pitkän linjan poliitikko pyysi minua ehdokkaaksi. Kysyin häneltä, miksi minä, jolla ei ole hajuakaan politikoinnista. Kysyin samaa itseltäni: Miksi minä olisin ehdokkaana? Hän sanoi, että juuri minunlaisiani ihmisiä kaivataan ehdokkaaksi. No miksipä ei?? Onhan minulla mielipiteitä. Miksi en sanoisi niitä ääneen sen sijaan, että jupisen sohvalla? 

Hän, joka pyysi minua, on suuresti arvostamani ihminen. Ihminen, joka välittää. Ihminen, joka tekee, eikä vain puhu. Minä haluan seurata samoilla linjoilla. Minä teen mielelläni asioita yhteiseksi hyväksi. En siksi, että tavoittelisin omaa etua. En siksi, että kaipaan julkisuutta. Se ei ole minulle mieleen. Teen mieluiten jotain hyvää ilman rumpujen pärinää, mainetta ja kunniaa. Teen siksi, että välitän. Välitän siitä, mitä sinulle kuuluu. Välitän siitä, mitä naapurille kuuluu. Sinä, minä ja ihan jokainen on yhteiskunnan jäsen. Yhteiskunnan jäsenellä, IHMISELLÄ ON VÄLIÄ. Jokaisella täytyy olla oikeus ihmisarvoiseen elämään riippumatta lähtökohdista.

Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille

http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/hyvat-sosiaali-terveyspalvelut-kaikille/

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/maailman-parhaat-koulut-varhaiskasvatus-kaikille/

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/kohtuuhintainen-asuminen-hyva-ymparisto/

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/parempi-tyollisyys-hyvat-tyoehdot/

Olen Salon kuntavaaleissa ehdokkaana. Minulla ei ole kokemusta politiikasta. En ymmärrä politiikan kiemuroita. En harrasta kaunopuheita. En puhu ympäri pyöreitä. Olen heikoimpien asialla!

 

Yhteystiedot

 

Jaana Malinen
jaana.t.m(at)gmail.com