Irti sisäpiirikaupoista

Politiikkaa seuranneena varmaan moni muukin lisäkseni on havainnut, että ainakin valtion tasolla politiikka on aika pitkälle suljetun sisäpiirin peliä, jossa kyykytetään nykyisellään köyhää kansaa. Hallituspaikan valtion yhtiöihin ja niiden hallituksiin sovitaan saunan lauteilla, viimeisimpänä Veikkauksen Harry Harkimo –jupakka.

Mitä haluaisin tuoda itse politiikkaan, ja kunnanvaltuustossakin voisin ajaa missiotani, että toiminta olisi läpinäkyvää, ja aidon kansalaisen ja kansalaisten ja kuntalaisten tekemää tavallisten ihmisten ja pienituloisten asia etusijalla. Nykyinen porvaripolitiikka lisää vettä myllyyn, jotta tuloerot kasvavat, ja niillä joilla on aiemmin tai nyt menee hyvin, niillä menee entistä paremmin jatkossa, ja päinvastoin, joilla aiemmin meni kohtalaisesti tai heikosti, on tällä hetkellä selkeää alamäkeä omassa elämässä. Rikkailta pitäisi ottaa enemmän ja antaa köyhemmille, eikä päinvastoin.