Minä

Olen 33-vuotias paljasjalkalainen turkulainen, joka valmistui Liedon lukiosta vuonna 2002. Kokeiltuani opiskelua eri aloilla, päädyin syrjäydyttyäni työelämästä työkyvyttömyyseläkkeen turvin Turun ammattikorkeakouluun tietojenkäsittelytieteen liiketalous-puolelle vuonna 2014, josta valmistuin helmikuussa 2017.
Koen rakkaan kotikuntani Turun asiat läheisiksi ja erityisesti pienituloisten asiat vieläkin lähemmiksi. Itse elän takuueläkkeen ja pienen asumistuen turvin Runosmäen lähiössä vuokrayksiössä.
Pienituloiset, kuten eläkeläiset, työttömät, yksinhuoltajat, pienituloiset perheet, asunnottomat, yms. ihmisryhmät ovat jääneet nykyhallituksen harjoittaman politiikan tähden heitteille ja ulkopuolelle. Nykyhallitus antaa rikkaille entistä enemmän, ja ottaa köyhiltä pois ja se on mielestäni väärin. Esimerkiksi terveyskeskusmaksukin nousi taas Turussa joulukuun alussa, vaikka hintojen pitäisi laskea.
Äänestämällä minua Turun kunnallisvaltuustoon 2017 saatte tavallisen kansalaisen äänen valtuustoon ja se ääni on ehdottomasti punavihreä, joka kuuntelee äänestäjiään ja jolla on aito laitakaupungin ääni valtuustossa.