Minä

Miksi minä olen ehdolla kuntavaaleissa?

Kaikki minut tuntevat tietävät sen, että olen aina ollut rauhan mies. Vältän konflikteja ja sellaiseen törmättyäni ensimmäinen vaihtoehto on aina puhuminen. Oman taustani vuoksi puolustan aina heikoimpia.
Minun silmissäni ja minun maailmassani kaikki ovat samanarvoisia, tasa-arvoisia. Jokaisella ihmisellä on oikeus vapauteen. Vapaus merkitsee minulle sitä, että jokaisella ihmisellä on oikeus koulutukseen, päivähoitoon, vanhustenhoitoon, harrastuksiin ja työelämään.
Luonto on erittäin lähellä sydäntäni. Pidän luonnossa kulkemisesta. Se on meidän elinehto ja tärkein asia meille. Tämän vuoksi esimerkiksi uudis- ja infrarakentamista pitäisikin tehdä mielummin luonnon ehdoilla. Ei voittoa tavoittelemalla vaan luonnosta saaduilla elämyksillä.
Kaikki taide- ja kulttuuriasiat ovat minulle tärkeitä koska niistä saa hyvän mielen, elämyksiä ja uusia kokemuksia. Oulusta löytyy monimuotoisia taiteentekijöitä ja tiloja. Tiloja pitäisi mielestäni olla vielä enemmänkin ja keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä. Hylätyt, kunnossa olevat rakennukset toimisivat korjattuina paremmin kuin hyvin kulttuuritiloina. Korjaustyöt myös työllistäisivät ihmisiä. Vapaamuotoisen taide- ja kulttuuritoiminnan lisäksi näissä tiloissa voisi toimia myös työpajoja.

Olen Vasemmistoliiton ehdokkaana, koska he ajavat juuri niitä asioita, jotka ovat minulle tärkeitä. Haluan olla apuna työssä, jolla tehdään meidän yhteisestä kaupungista Oulusta kaikille parempi paikka asua.