Etusivu

Olen 35-vuotias ravintola-alan työntekijä. Asun perheeni kanssa Oulun Martinniemessä.

Olen ehdolla Oulussa Vasemmistoliiton listalla Kuntavaaleissa 2017. Olen ehdolla, koska mielestäni myös ihan tavallisen kuntalaisen näkökulmaa tarvitaan. Kuntalaisen, joka käyttää kunnallisia palveluita.

 

Minä

Olen asunut Oulussa reilu kymmenen vuotta, vuodesta 2007 lähtien Martinniemessä. Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi 3lasta ja koira. Lapseni ovat syntyneet 2009,2011 ja 2013. Kaksi vanhinta on tyttöjä ja nuorin on poika. Koira-mummomme täyttää pian 9vuotta ja on rodultaa Hovawart.

Työurani olen tehnyt palvelu-aloilla, tällä hetkellä työskentelen Oululaisessa ravintola-alan yrityksessä. Nykyisen työnantajani palveluksessa olen ollut vuodesta 2011 lähtien. Tämän hetkinen työnkuvani on toimia lounasravintolan Palvelupäällikkönä. Olen myös yrityksemme luottamusmies. Ay-toiminta on ensimmäinen kiinnostusaiheeni vaikuttamisen saralta. Aikaisempaa kokemusta kunnallisesta päätöksenteosta minulle ei ole.

Olen ehdolla kuntavaaleissa koska mielestäni kunnallisessa päätökseonteossa pitää olla mukana tavallisia kuntalaisia. Kuntalaisia jotka käyttävät kunnallisia palveluita. Oma kohtaista kokemusta itselläni on tietenkin paljon neuvolapalveluista, varhaiskasvatuksesta ja nyt myös esikoisemme aloitettua koulun myös peruskoulusta.
Käytämme lastemme kanssa kunnallisia terveyspalveluita. Työmatkani kuljen bussilla, joten Oulun joukkoliikenne on tullut tutuksi.

 

 

Kuntavaalit 2017

Vahvimpia kuntavaaliteemojani ovat subjektiivisen päivähoito-oikeuden palauttaminen Ouluun, vanhusten riittävät kotihoitopalvelut myös kaupunkimme reuna-alueilla, terveyskeskuspalveluiden parantaminen, etenkin ajanvaraus mahdollisuuksien lisääminen.
Tarvitaan myös Haukiputaan alueen ”citybussi-liikennettä”, on mahdollistettava ihmisten kulkeminen julkisilla esimerkiksi Hyvinvointikeskukseen Asemakylältä, Martinniemestä ja Kellosta.

Oulussa olen erityisen ylpeä täällä toimivasta avoimesta varhaiskasvatustoiminnasta. Oulussa on mahdollisuus saada yli 2-vuotiaille lapsille maksutonta varhaiskasvatusta lapselle 6-9h viikossa. Tämän palvelun laajentaminen 20h tuntiin on ollut paljon valtakunnalisessa mediassakin esillä. Oulu voi olla tässä esimerkkinä ja tästä toiminnasta on vain hyviä kokemuksia.

Joukkoliikenne pitää kehittää palvelemaan käyttäjiä. Suunnittelemalla aikataulut toimiviksi saadaan lisättyä käyttäjiä ja näin tuetaan joukkoliikenteen kehittymistä. Päälinjojen lisäksi on saatava ”city-bussi” liikennettä myös reuna-alueille. Haukiputaalla esimerkiksi Jokikylältä, Asemakylältä, Martinniemistä ja Kellosta on päästävä kulkemaan keskustaan ja Hyvinvointikeskukseen.

Ennen tulevaa Sote-uudistusta on panostettava hyvinvointikeskusten palveluihin. Hyvinvointikeskusten toiminta on näin turvattava, kuntalaisille pitää jatkossakin olla julkisen sektorin tarjoamaa laadukasta terveyspalvelua. Hyvinvointikeskusten palveluketjut on tehtävä joustaviksi, hoitoon pääsy on taattava. Etenkin ajanvaraustoimintaa on kehitettävä.

Alla on Vasemmistoliiton kuntavaaliteemat

Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/hyvat-sosiaali-terveyspalvelut-kaikille/

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/maailman-parhaat-koulut-varhaiskasvatus-kaikille/

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/kohtuuhintainen-asuminen-hyva-ymparisto/

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/parempi-tyollisyys-hyvat-tyoehdot/

Olen 35-vuotias ravintola-alan työntekijä. Asun perheeni kanssa Oulun Martinniemessä.

Olen ehdolla Oulussa Vasemmistoliiton listalla Kuntavaaleissa 2017. Olen ehdolla, koska mielestäni myös ihan tavallisen kuntalaisen näkökulmaa tarvitaan. Kuntalaisen, joka käyttää kunnallisia palveluita.