Etusivu

Kirjoita tähän lyhyt esittely itsestäsi. Voit kertoa esimerkiksi, mitä teet työksesi, missä asut, minkä ikäinen olet jne. Laajempi esittely itsestäsi kirjoitetaan seuraavaan osioon ”Minä”.

Muista kertoa, että olet ehdolla kuntavaaleissa Vasemmistoliiton listoilla. Voit halutessasi jo tässä osiossa kertoa lyhyesti, miksi olet ehdolla.
Tähän tulee myös lisätä kuva itsestäsi

 

”Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)”

 

Minä

Kirjoita tähän pidempi ja tarkempi esittely itsestäsi. Pyri miettimään huolella, mitkä asiat äänestäjiä saattaa sinussa kiinnostaa ja mitä asioita haluat tuoda itsestäsi esiin ja korostaa. Tähän osaan on hyvä käyttää aikaa ja miettiä se huolella.

Voit kertoa esimerkiksi työ- ja koulutustaustasi, ikäsi, perheestäsi, missä asut, onko sinulla aikaisempaa kokemusta kunnallisesta päätöksenteosta tai muusta järjestö- tai yhteiskunnallisesta toiminnasta jne.

Voit myös kertoa laajemmin, miksi olet ehdolla ja miksi mahdollisesti sinua kannattaisi äänestää.

 

 

Kuntavaalit 2017

Tässä  osassa kerrot kuntavaaliteemasi ja tavoitteesi mahdollisimman selkäesti ja laajasti. Voit kerrata poliittisia arvojasi, tavoitteitasi ja syyt, miksi olet ehdolla, vaikka olisit jo muissa osioissa niistä kertonut.

Kerro mitä asioita pidät tärkeinä, mitä aiot edistää kotikuntasi päätöksenteossa ja mitä muuten suomalaisessa politiikassa tai jopa kansainvälisesti. Kerro vaaliteemoistasi, mitä ne ovat ja miksi kyseiset asiat ovat sinulle tärkeitä.

Avuksi voi käyttää puolueen viestinnällisiä vaalikärkiä jotka löytyvät täältä.

 

Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/hyvat-sosiaali-terveyspalvelut-kaikille/

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/maailman-parhaat-koulut-varhaiskasvatus-kaikille/

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/kohtuuhintainen-asuminen-hyva-ymparisto/

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/parempi-tyollisyys-hyvat-tyoehdot/

Blogi

Kolmas artikkeli

Tähän osaan voit kirjoittaa vaalikampanjan aikana kirjoituksia ajankohtaisemmista aiheista tai voit esimerkiksi kuvata tarkemmin ajatuksiasi vaaliteemoistasi tai muista ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä. Kirjoitukset voivat käsitellä niin oman kotikuntasi asioita, valtakunnallista politiikkaa tai jopa kansainvälistä politiikkaa jne.

Toinen artikkeli

Hyvän blogikirjoituksen ohjeita: 1) Hyvä, kuvaava ja lukemaan innostava otsikko 2) Johdanto tai tiivistelmä, jossa kerrot, mitä kirjoitus käsittelee 3) Käytä kappalejakoa ja väliotsikoita, jotta tekstistä tulee selkeämmin luettava 4) Pidä kirjoitus tarpeeksi lyhyenä ja kevyenä lukea. Tällöin se  luetaan todennäköisemmin. 5) Hyvässä blogikirjoituksessa on usein käytetty listoja, alaotsikoita, taulukoita ja kuvia selventämään asiaa 6) …

Moikka maailma!

Järjestelmässä voi luoda sivuja ja artikkeleita. Tämä on artikkeli. Artikkeleista voi listata kätevästi niiden kategorian perusteella. Oletuskategoria sivustollasi on blogi. Voit listata blogi kategorian artikkelit blogi linkin alle seuraamalla ohjeita. Tämä on ensimmäinen artikkelisi. Muokkaa sitä tai poista se, ja aloita kirjoittaminen!

Yhteystiedot

Vilja Väisänen
vaisanen.vilja@gmail.com