Etusivu

Olen 41-vuotias helsinkiläinen. Olen ehdolla numerolla 333.

Lähdin ehdolle, koska en hyväksy hallituspolitiikkaa. Se lisää ihmisten eriarvoisuutta. Helsingissä suunnan pitää olla toinen.

Asuntojen hinnat pitää saada alas. Kämpillä rahastaminen on häpeällistä ahneutta.

Kohta keskustakirjasto valmistuu. Taistelen kaikkien 38 lähikirjaston puolesta. Lukeva ihminen  osaa puolustaa itseään ja muita.

Ja näpit irti maailman parhaista kouluista. Ammattikoulujen alasajo on häpeällistä.Stadissa on hiekkakenttiä hienoilla paikoilla. Ne pitää muuttaa tekonurmiksi ja tekojäiksi. Halleja futajille ja lätkänpelaajille pitää rakentaa.

Kurssi on käännettävä. Nyt on mietittävä mihin suuntaan haluaa olla Helsinkiä viemässä. Enää ei voi katsella muualle.

Helsinki on rikas kaupunki, tämän vuoden toiminnoistakin jäi yli 464 miljoonaa (!)  voittoa. Siitä riittää stadilaisille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minä

 

 

Olen 41-vuotias helsinkiläinen. Olen elättänyt itseni kirjoitus- ja koulutustöillä. Helsingin toisen asteen oppilaitoksissa olen pitänyt myös n. 3000 oppituntia yhteiskuntaoppia ja historiaa. 

Vasemmistolaisuus on minulle sitä että ollaan heikompien ja ulkopuolisten puoiella. On vastustettava järjetöntä järjestelmää, ”vapaata” markkinataloutta, jossa kasataan valtavia omaisuuksia harvojen käsiin.

Helsinki on rikas. Kaupunki teki satoja miljoonia euroja voittoa vuonna 2016. Kokoomus Vihreiden tuella ei halua tätä rahaa meille muille jakaa.

Helsinki on upea paikka ja meillä on mahdollisuus kehittyä miksi vaan, mutta sen on tapahduttava niin, että kaikki pidetään mukana.

Helsinki on jakautumassa kahtia: niihin jotka voivat tehdä mitä vaan ja niihin, joilla ei ole enää varaa. 

Järjestelmä ei palkitse kaikkia samalla tavalla. Kaikki eivät tavoittele rikastumista, vaan heille muut asiat ovat tärkeämpiä.

Hyvä elämä Helsingissä kuuluu kaikille.

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

 

Ville Ritala
puh. 044 9695594
email. villetritala@gmail.com
Twitter: VilleRitala