Tehdään yhdessä oikeudenmukainen Helsinki !

TERVEHDYS  2017 KUNTAVAALEISTA KIINNOSTUNEET  !

Olen helsinkiläinen muusikko /toimittaja / tapahtumajärjestäjä Anne Taskinen ( Heinäsirkka ). Olen oikeastaan ns. monitoiminainen, sillä olen harjoittanut lukuisia ammatteja; erikoisimmista mainittakoon mm. lastensuojeluviranomainen, elokuvanäyttelijä, ravintolakokki tai  tv-toimittaja. En ole koskaan karsastanut tarttua erilaisiin töihin; tekemisen kirjosta onkin jäänyt käteen mainiota elämänkokemusta ja yhä avartuvaa perspektiiviä maailmamenoon.

Olen mieleltäni humanisti, joka seisoo heikompien puolella ! Vasemmistolaisuus edustaa minulle mm. lämpöä, tasa-arvoa, työtä, huolenpitoa, sivistystä ja paljon kaivattua maailmanrauhaa. Heillä joilla voimia on, tulee pitää myös huolta yhteiskunnan vähävaraisista, iäkkäistä, sairaista jne – oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen päättäminen mahdollistaa ihmisarvoisen elämän !

Siis Ihminen ensin – ei rahan valta ! Olen  ehdolla kuntavaaleissa  2017 sitoutumattomana Vasemmistoliiton listoilla.

Nyt kannattaa äänestää – ja vaikuttaa  !

 

Minä – aktiivinen tekijä ja näkijä

Olen taiteilijanimellä Heinäsirkka tunnettu pitkänlinjan muusikko-toimittaja Anne Taskinen ( synt. 1958 ).

Olen kulkenut vuosikaudet omaa, tinkimätöntä tietäni; esiintynyt ja myös säveltänyt ja sanoittanut monien soolo- albumien verran omaa musiikkiani ja tehnyt antaumuksella yhteistyötä lukuisien rock-ja jazzmuusikoiden kanssa. Viimeisin albumini ”Symmetria” ilmestyi 2016 ( Spektri ) Tänä vuonna olen ollut musiikkialalla jo 41 vuotta, joista soolouralla 27 vuotta. Olen aktiivinen, kommunikoiva, helposti lähestyttävä ihminen, joka haluaa myös vaikuttaa paikallisiin asioihin, parantaen ympäristönsä elämää ja asumisviihtyisyyttä.

Tapahtumajärjestäjänä olen tehnyt myös monia hyväntekeväisyysprojekteja mm. rauhan, tasa-arvon hyväksi, sekä esiintynyt muiden mielestäni kannatettavien asioiden puolesta. Lisäksi olen työskennellyt mm. Ylen toimittajana, kirjoittanut eri lehtiin, sekä näytellyt elokuvissa. Erilaisia tapahtumia olen tehnyt jo 8o-luvulta saakka; mm. naisten tasa-arvoa edistäviä konsertteja, ja myös hyväntekeväisyysyhteistyötä mm. Syöpäsäätion ja Sydänliiton kanssa, mm. Tavastia-klubille, Hgin Vanhalle yo-talolle ja Savoy-teatteriin. Järjestin 2005 Hgin Kulttuuritalolle Suomen LIVE AID-konsertin ”Köyhät ylös”, jossa esiintyi 100 eturivin muusikkoa. Tuotto lahjoitettiin Pelastusarmeijalle, sekä Afrikan aids-orvoille. Olin myös järjestämässä Presidentti Tarja Halosen vaalikonsertteja Kulttuuriareena Gloriaan 2006. Viimeksi olen järjestänyt viisi vuotta peräkkäin, ( 2011-2016 ) asukkaiden iloksi, mm. tapahtumaa Tilkantori skulaa, Helsingin Pikku-Huopalahteen. Tilkantori on soinut Georg Malmsténin, Olavi Virran, Junnu Vainion, Hectorin ja Juice Leskisen hengessä ( yleisölle vapaa pääsy). Tarkemmin profiiliani voi tarkastella mm. Wikipediasta ( Anne Taskinen, Heinäsirkka ).

Minulla on myös kokemusta toiminnasta erilaisissa järjestöissä, mm Taiteilijoiden rauhanjärjestö PAND ( Performers and Artists for Nuclear Disarmament ), jossa toimin jo 80 -luvulla varapuheenjohtajana, tai Symmetric Kulttuuriyhdistys ry, jonka puheenjohtaja olen edelleen. Vuodesta 2013 olen toiminut luottamustehtävässä Helsingin Lasipalatsin Mediakeskus Oy:n hallituksessa varsinaisena jäsenenä.

Kuntavaalit 2017 – muutos parempaan !

 Kuntavaaliteemani 2017 näkyy jo selkeästi näiden sivujen  otsikosta, se on siis kiteytetty pähkinänkuoreen;  IHMINEN ENSIN – EI RAHAN VALTA   !

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikessa kuntapäättämisessä on pidettävä kirkkaana mielessä. että ihmisen etu tulee ottaa huomioon ensimmäisenä ! Tämän luulisi olevan itsestäänselvyys, mutta nykyinen eriarvoistuminen,  kasvavat leipäjonot  tai yleinen köyhyyden lisääntyminen ei  ole yhteneväisessä linjassa edellä mainitun ajatuksen kanssa.  Toimintalinjaa on siis syytä tarkistaa jo tämän kevään kuntavaaleissa !

Työtä, leipää, rauhaa ja sivistystä.
Helsinki, jossa asukkaat otetaan huomioon.

Kannatan monia Vasemmiston vaalikärkiä; mm. hyvät  terveyspalvelut kaikille !  Terveys on ihmisen arvokkain asia, jokainen ansaitsee hyvää hoitoa / hoivaa iästä tai varallisuudesta huolimatta. Kannatan  lämpimästi  koulutuksen turvaamista kaikille yhteiskuntaluokille. Ei pelata sivistyksestä ulos vähävaraisiakaan !  Jokaisen täytyy myös saada säällinen paikka asua.  Helsingin ”Asunottomien yö”- tapahtumassa  esiintyneenä olen voinut vierestä todeta mikä tragedia asunnottomuus näillä Pohjolan leveysasteilla ! Työllisyys on turvattava, ja työstä on saatava palkka, joka mahdollistaa kohtuullisen arjen pyörittämisen.  Työttömien kyykyttäminen ja syyllistäminen on lopetettava HETI !  Kukaan ei aktivoidu sanktioilla, vaan halu toimia ja hakeutua työn pariin herää, nimen omaan kannustamalla !

Vähävaraisten puolustaminen ei ole koskaan ollut trendikästä; kadun aurinkoisella puolella on aina enemmän ruuhkaa. Minulle heikompien puolustaminen on kuitenkin tärkein lähtökohta olla mukana 2017 kuntavaaleissa. Varakkailla on tarpeeksi kapitaalia hankkia itselleen ärhäkkäitä puolustajia, siksi tässäkin kysymyksessä on hyvä olla vasta pooli.  Lisäksi pidän yleensäkin tärkeänä tavoitella henkistä ja taloudellista tasa-arvoa…

Olen empaattinen, eläinrakas itsenäinen ja vapaa taiteellinen sielu, joka omaa sekä kiinnostusta, että rationaalista kykyä ajatella ja toimia muiden hyväksi. Tapahtumien vetäjänä ja projektien loppuunsaattajana, sekä kuntapäätöksiäkin Helsingin Lasipalatsin Mediakeskus Oy; hallituksen jäsenenä tehneenä, olen pyrkinyt   oikeudenmukaiseen ja inhimilliseen päätöksentekoon. Olen siis myös varteen otettava kuntapäättäjä vuosimallia 2017 !

 

 

Tässä vielä Vasemmiston vaaliteemoja kiinnostuneille; 

,Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille

http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/hyvat-sosiaali-terveyspalvelut-kaikille/

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/maailman-parhaat-koulut-varhaiskasvatus-kaikille/

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/kohtuuhintainen-asuminen-hyva-ymparisto/

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/parempi-tyollisyys-hyvat-tyoehdot/

Yhteystiedot

Ota yhteyttä;

Anne Taskinen / Heinis 
puh. 041 5704182
surffailijatar@hotmail.com

 

 

www.facebook.com/Heinäsirkka; Ihminen ensin-ei rahanvalta@anneheinistaskinen/#@facebook.com

<img src=”/cgi-bin/Count.cgi?df=heinis.dat&dd=E”>