Kuntavaalit 2017 – muutos parempaan !

 Kuntavaaliteemani 2017 näkyy jo selkeästi näiden sivujen  otsikosta, se on siis kiteytetty pähkinänkuoreen;  IHMINEN ENSIN – EI RAHAN VALTA   !

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikessa kuntapäättämisessä on pidettävä kirkkaana mielessä. että ihmisen etu tulee ottaa huomioon ensimmäisenä ! Tämän luulisi olevan itsestäänselvyys, mutta nykyinen eriarvoistuminen,  kasvavat leipäjonot  tai yleinen köyhyyden lisääntyminen ei  ole yhteneväisessä linjassa edellä mainitun ajatuksen kanssa.  Toimintalinjaa on siis syytä tarkistaa jo tämän kevään kuntavaaleissa !

Työtä, leipää, rauhaa ja sivistystä.
Helsinki, jossa asukkaat otetaan huomioon.

Kannatan monia Vasemmiston vaalikärkiä; mm. hyvät  terveyspalvelut kaikille !  Terveys on ihmisen arvokkain asia, jokainen ansaitsee hyvää hoitoa / hoivaa iästä tai varallisuudesta huolimatta. Kannatan  lämpimästi  koulutuksen turvaamista kaikille yhteiskuntaluokille. Ei pelata sivistyksestä ulos vähävaraisiakaan !  Jokaisen täytyy myös saada säällinen paikka asua.  Helsingin “Asunottomien yö”- tapahtumassa  esiintyneenä olen voinut vierestä todeta mikä tragedia asunnottomuus näillä Pohjolan leveysasteilla ! Työllisyys on turvattava, ja työstä on saatava palkka, joka mahdollistaa kohtuullisen arjen pyörittämisen.  Työttömien kyykyttäminen ja syyllistäminen on lopetettava HETI !  Kukaan ei aktivoidu sanktioilla, vaan halu toimia ja hakeutua työn pariin herää, nimen omaan kannustamalla !

Vähävaraisten puolustaminen ei ole koskaan ollut trendikästä; kadun aurinkoisella puolella on aina enemmän ruuhkaa. Minulle heikompien puolustaminen on kuitenkin tärkein lähtökohta olla mukana 2017 kuntavaaleissa. Varakkailla on tarpeeksi kapitaalia hankkia itselleen ärhäkkäitä puolustajia, siksi tässäkin kysymyksessä on hyvä olla vasta pooli.  Lisäksi pidän yleensäkin tärkeänä tavoitella henkistä ja taloudellista tasa-arvoa…

Olen empaattinen, eläinrakas itsenäinen ja vapaa taiteellinen sielu, joka omaa sekä kiinnostusta, että rationaalista kykyä ajatella ja toimia muiden hyväksi. Tapahtumien vetäjänä ja projektien loppuunsaattajana, sekä kuntapäätöksiäkin Helsingin Lasipalatsin Mediakeskus Oy; hallituksen jäsenenä tehneenä, olen pyrkinyt   oikeudenmukaiseen ja inhimilliseen päätöksentekoon. Olen siis myös varteen otettava kuntapäättäjä vuosimallia 2017 !

 

 

Tässä vielä Vasemmiston vaaliteemoja kiinnostuneille; 

,Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille

http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/hyvat-sosiaali-terveyspalvelut-kaikille/

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/maailman-parhaat-koulut-varhaiskasvatus-kaikille/

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/kohtuuhintainen-asuminen-hyva-ymparisto/

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/parempi-tyollisyys-hyvat-tyoehdot/