Etusivu

Olen 33-vuotias Metallityöväen liiton osasto 272 pääluottamusmies Danfoss Drivesilla (Entinen Vacon Oyj). Kolmas kauteni pääluottamusmiehenä alkoi juuri vuoden vaihteessa, työurani Vaconilla jo 2004 kesällä.

Perheeseeni kuuluu poikani, tyttäreni sekä kihlattuni ja hänen tyttärensä. Asumme Vaasassa vetokannaksen rauhallisessa lähiössä.

Olen Vaasassa  vasemmistoliiton sitoutumattomana kunnallisvaaliehdokkaana.

Olen ehdolla, koska haluan vaikuttaa alueen kehitykseen ja edistää oikeudenmukaista politiikkaa. Erityisesti lasten, nuorten, terveydenhuollon ja kohtuuhintaisen asumisen osalta.

”Hi you! My name is Antti Marjamäki and I work as a head shop steward in Danfoss Drives. I’m experienced to negotiate the terms and get along with different people. I offer my activity to work to best of the area of Vaasa and it´s people!”

#anttivaltuustoon2017 #nuorisotyo #ainaonvaihtoehtoja

Minä

Kuva Johannes Tervo

Olen 33-vuotias isä ja Metallityöväen liiton osasto 272 pääluottamusmies Danfoss Drivesilla (Entinen Vacon Oyj). Kolmas kauteni pääluottamusmiehenä alkoi juuri vuoden vaihteessa, työurani Vaconilla jo 2004 kesällä. Koulutukseltani olen automaatioasentaja.

Perheeseeni kuuluu 7-vuotias poikani, pian 5-vuotias tyttäreni sekä kihlattuni ja hänen pian 9-vuotias tyttärensä. Asumme Vaasassa vetokannaksen rauhallisessa lähiössä.

Isänä haluan tarjota perheemme lapsille parhaat mahdolliset eväät elämään. Kahdella lapsistamme on erityistarpeita oppimisen kanssa. Molemmat ovat saaneet toistaiseksi kaiken mahdollisen tuen ja avun mitä ovat tarvinneet. Siksi haluan pitää kiinni lasten ja nuorten oikeuksista tarvittavaan tukeen ja mielelläni teen töitä sen saamisen helpottamiseksi.

En ole ollut mukana politiikassa aiemmin kuin äänestäjänä, joka on politiikan tärkein osa, koska jokainen ääni lasketaan.

Järjestötoiminta on minulle tuttua jo vuosien ajoilta. Olen ollut mukana ammattiyhdistysliikkeen toiminnassa useamman vuoden ja kouluttanut itseäni edunvalvontaan liittyvissä asioissa Tampereen Teiskossa Murikka opistossa.

Nykyisiä luottamustehtäviäni on mm.

  • Pääluottamusmies Danfoss Drives (Entinen Vacon Oyj)
  • Metallityöväen liitto ry:n liittokokousedustaja
  • Metallityöväen liitto ry:n valtakunnallisen nuorisotoimikunnan varajäsen
  • Vaasan seudun paikallisjärjestö ry:n edustaja
  • Ammattiosaston hallituksen varajäsen
  • Ammattiosaston nuorisojaoston jäsen
  • Nuoret Metallin Vaikuttajat ry:n hallituksen jäsen

Olen Vaasassa  vasemmistoliiton  sitoutumattomana kunnallisvaaliehdokkaana, koska haluan vaikuttaa alueen kehitykseen ja edistää oikeudenmukaista politiikkaa. Erityisesti lasten, nuorten, terveydenhuollon ja kohtuuhintaisen asumisen osalta.

Mikäli haluat mutkatonta, oikeudenmukaista ja rehellistä asioiden hoitoa, voin olla sinun edustajasi.

#anttivaltuustoon2017 #nuorisotyo #ainaonvaihtoehtoja

Kuntavaalit 2017

Vaalien tärkein asia on äänestäminen. Mielestäni se on velvollisuus ja samalla mahdollisuus vaikuttaa siihen millainen kotikaupunki / kunta meillä on. Politiikka kun ei ole rikki, se on juuri sen näköistä kuin äänestäjät siitä tekevät.

Lähdin kunnallisvaaliehdokkaksi sillä haluan vaikuttaa, että kotikaupungissani toteutetaan oikeudenmukaista ja aluetta kehittävää politiikkaa. Haluan että Vaasassa säilyy laadukkaat terveys-, sosiaali- kuin asumispalvelutkin. Sosiaalinen status ei saa eriarvoistaa asukkaita palvelujen saatavuuden tai laadun osalta.

Minun vaalilupauksiani:

  • Lupaan työskennellä kattavien terveyspalvelujen turvaamiseksi Vaasassa.
  • Lupaan työskennellä Vaasalaisten lapsiperheiden elinolosuhteiden parhaaksi.
  • Lupaan työskennellä kohtuuhintaisen asumisen eteen.

Olen allekirjoittanut huoneentaulun.

Ja olen sitoutunut toimimaan lasten ja nuorten valtuutettuna, mikäli tulen valituksi.

Tukijakirje:

Miksi Antti,

Olen oppinut tuntemaan Antin vahvana edunvalvojana hänen toimissaan pääluottamusmiehenä. Erityisesti vuokratyöntekijöiden puolustajana Antti on osoittautunut heikomman puolella olevaksi. Metalliliiton nuorisotoiminnassa, osoittanut tulevansa hyvin toimeen myös nuorten kanssa.

Itse uskallan suositella Anttia, hän on peräksi antamaton ja haluaa selvittää asiat aina perusteellisesti. Näitä ominaisuuksia tarvitaan myös kunnallisessa päätöksenteossa. Antti hallitsee myös kokoustekniikan joka on edellytys kunnallisessa luottamustehtävässä pärjäämiseen.

Turja Lehtonen
Liittosihteeri
 Metallityöväen Liitto ry.


Alta löytyy suorat linkit puolueen vaaliteemoihin:

Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/hyvat-sosiaali-terveyspalvelut-kaikille/

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/maailman-parhaat-koulut-varhaiskasvatus-kaikille/

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/kohtuuhintainen-asuminen-hyva-ymparisto/

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/parempi-tyollisyys-hyvat-tyoehdot/

#anttivaltuustoon2017 #nuorisotyo #ainaonvaihtoehtoja

Blogi

Edunvalvonta arjessa, edunvalvoja kaupunginvaltuustossa, TÄH?

Edunvalvonta ja edunvalvoja, nuo kaiken suuren ja pienen tuntemattoman himmelit… Avataanpas hieman, mitä tarkoitan… Mitä on edunvalvonta? Se on mm. Yhteistenasioiden hoitamista, heikommasta huolehtimista, välittämistä, sellaisten henkilöiden tai tahojen edustamista, jotka eivät joko terveydellisistä syistä, alaikäisyydestä johtuen tai yhteiskunnalisten rakenteiden vuoksi kykene edistämään asioitaan. Edunvalvontaan kuuluu monia erilaisia aspekteja, joita on mahdotonta yksilöidä, koska niiden …

Yhteystiedot

Minut tavoittaa monista eri kanavista, joista löytyy julkaisujani, sekä ajatuksiani. Lähde mukaan vaikuttamaan ja ota yhteyttä.

Antti Marjamäki

puh:                       040-837 1016

email:                   antti.marjamaki2017@gmail.com

twitter:                 https://twitter.com/AnttiMarjamaki

facebook:            http://fb.me/AnttiMarjamakiPolitiikassa

Peukuta ja pysy taajuudella!

#anttivaltuustoon2017 #nuorisotyo #ainaonvaihtoehtoja