Minä

Kuva Johannes Tervo

Olen 33-vuotias isä ja Metallityöväen liiton osasto 272 pääluottamusmies Danfoss Drivesilla (Entinen Vacon Oyj). Kolmas kauteni pääluottamusmiehenä alkoi juuri vuoden vaihteessa, työurani Vaconilla jo 2004 kesällä. Koulutukseltani olen automaatioasentaja.

Perheeseeni kuuluu 7-vuotias poikani, pian 5-vuotias tyttäreni sekä kihlattuni ja hänen pian 9-vuotias tyttärensä. Asumme Vaasassa vetokannaksen rauhallisessa lähiössä.

Isänä haluan tarjota perheemme lapsille parhaat mahdolliset eväät elämään. Kahdella lapsistamme on erityistarpeita oppimisen kanssa. Molemmat ovat saaneet toistaiseksi kaiken mahdollisen tuen ja avun mitä ovat tarvinneet. Siksi haluan pitää kiinni lasten ja nuorten oikeuksista tarvittavaan tukeen ja mielelläni teen töitä sen saamisen helpottamiseksi.

En ole ollut mukana politiikassa aiemmin kuin äänestäjänä, joka on politiikan tärkein osa, koska jokainen ääni lasketaan.

Järjestötoiminta on minulle tuttua jo vuosien ajoilta. Olen ollut mukana ammattiyhdistysliikkeen toiminnassa useamman vuoden ja kouluttanut itseäni edunvalvontaan liittyvissä asioissa Tampereen Teiskossa Murikka opistossa.

Nykyisiä luottamustehtäviäni on mm.

  • Pääluottamusmies Danfoss Drives (Entinen Vacon Oyj)
  • Metallityöväen liitto ry:n liittokokousedustaja
  • Metallityöväen liitto ry:n valtakunnallisen nuorisotoimikunnan varajäsen
  • Vaasan seudun paikallisjärjestö ry:n edustaja
  • Ammattiosaston hallituksen varajäsen
  • Ammattiosaston nuorisojaoston jäsen
  • Nuoret Metallin Vaikuttajat ry:n hallituksen jäsen

Olen Vaasassa  vasemmistoliiton  sitoutumattomana kunnallisvaaliehdokkaana, koska haluan vaikuttaa alueen kehitykseen ja edistää oikeudenmukaista politiikkaa. Erityisesti lasten, nuorten, terveydenhuollon ja kohtuuhintaisen asumisen osalta.

Mikäli haluat mutkatonta, oikeudenmukaista ja rehellistä asioiden hoitoa, voin olla sinun edustajasi.

#anttivaltuustoon2017 #nuorisotyo #ainaonvaihtoehtoja