Vastustan kaikkea

Vastustan köyhyyttä. Vastustan asunnottomuutta. Vastustan sitä, että raha ei riitä ruokaan ja lääkkeisiin. Vastustan vanhusten ala-arvoista hoitoa. Vastustan lasten pitämistä homekouluissa ja päiväkodeissa. Vastustan viheralueiden rakentamista. Vastustan rasismia. Vastustan työelämän huonontumista. Vastustan kirjastomaksuja. Vastustan ammatillisen koulutuksen vähentämistä. Vastustan harvojen valtaa.

Kannatan koteja kaikille. Kannatan hävikkiruoan hyötykäyttöä. Kannatan vuokrakattoa. Kannatan viheralueiden säilyttämistä. Kannatan arvokasta vanhuutta. Kannatan yhdenvertaisuutta. Kannatan osallisuutta – työtä ja koulutusta kaikille. Kannatan osittain maksutonta joukkoliikennettä. Kannatan mahdollisuutta harrastaa kaikille. Kannatan vastuullista ilmastopolitiikkaa. Kannatan demokratiaa.

Vastusta sinäkin! Kannata sinäkin!

Vastaa