Viimeinen rutistus ennen vaalivoittoa

Tänään 4.4. on viimeinen ennakkoäänestyspäivä. Seuraavan kerran pääsee sitten äänestämään varsinaisena äänestyspäivänä sunnuntaina 9.4. Itse olen jo runsaasti kiertänyt erilaisia tapahtumia ja tavannut naamatusten noin kaksi kolmasosaa vasemmistoliiton ehdokkaista Helsingistä. On iso ilo ja kunnia olla mukana tässä porukassa, joka puhaltaa täysillä yhteen hiileen, tukee toisiaan ja jakaa samat arvot. Asiantuntemusta porukassamme on laidasta laitaan ja takaan, että ketkä meistä lopulta läpi pääsevätkin, tulee valtuustoryhmämme olemaan täynnä upeita ihmisiä. Sääli vaan, ettemme kaikki voi päästä läpi, mutta tämä vaalikampanjointi on hienosti hitsannut Helsingin vasemmistoa yhteen tekemään yhteistyötä tuleviakin vaaleja ajatellen.

On kaikkien helsinkiläisten etu, että saamme vasemmistoliitto saa mahdollisimman suuren äänimäärän ja valtuustoryhmän näissä kuntavaaleissa. Muista siis äänestää. Joko tänään tai tulevana sunnuntaina.

Äänestä vasemmistoliittoa!! Meidän hienosta porukastamme löydät itsellesi aivan varmasti itsellesi sopivan ehdokkaan. Ja ketä tahansa vasemmistoliittolaista äänestätkin, voin jo etukäteen sanoa, että teit hyvän valinnan.