Minä

Olen 52-vuotias tekniikan lisensiaatti ja kolmen jo kotoa pois muuttaneen nuoren aikuisen isä Arabiasta. Työskentelen yliopettajana ja yksikön päällikkönä ammattikorkeakoulussa Helsingissä.

Olen asunut pääkaupunkiseudulla yhtäjaksoisesti nyt 46 vuotta, josta 36 vuotta Helsingissä. Olen kasvanut Myllypurossa ja sen jälkeen kiertänyt Sörkan, Malminkartanon, Espoon ja Suutarilan kautta Arabiaan, jossa olen nyt asunut 8 vuotta.

Olen kohtalaisen tuore vasemmistoliittolainen ja olen toiminut aktiivisesti Pasila-Vallilan osastossa nyt muutaman vuoden. Olen aina ollut vasemmistolainen, mutta lopulta minut sai liittymään puolueeseen lisääntynyt yhteiskunnallinen eriarvoistuminen, äärioikeiston ja vihapuheen nousu sekä täysin järjetön ja epälooginen politiikka, jota nykyhallitus ajaa. Hallituksen kaikkea järkeä halveksuva toiminta ulottuu laajalle sote-uudistuksen valinnanvapausmallista, limuviinoista ja uusiutuvaa energiaa väheksyvästä lepakkopolitiikasta kommentteihin kaiken maailman dosenteista ja siihen liittyvään tieteellisen tutkimuksen ja tutkijoiden halveksuntaan. Järjen ääni on täysin unohdettu. Lisäksi tällä hetkellä hallituksemme vie maatamme kohti syvää eriarvoisuutta ja tekee epäinhimillisintä ja jopa epäisänmaallisinta politiikkaa, jota on tässä maassa koskaan nähty.

Rakastan kirjoja ja lukemista. Olen mielettömän kiinnostunut historiasta ja kielistä. Tällä hetkellä opiskelen arabiaa. Harrastan todella paljon liikuntaa. Olen intohimoinen pyöräilijä ja pelaan paljon erilaisia pallopelejä. Lisäksi toimin tukihenkilönä maahanmuuttajien kaveritoiminnassa.