Etusivu

Olen 38 vuotias yhteisöpedagogi ja työskentelen nuorisotyönohjaajana Vaalan seurakunnassa.
Olen ehdolla kuntavaaleissa Vasemmistoliiton listalla. Ehdokkaaksi lähdin, koska haluan edistää myönteistä, tasa-arvoista yhteiskuntakehitystä ja olla mukana muutosvaikuttajana rakentamassa kuntaa, jossa kukaan ei putoa kyydistä.
Poliittista toimintaa olen seurannut (ja arvostellut) jo vuosia, samaten kuin kritisoinut yhteiskunnan eriarvoistumista.
Ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki tarjoutua silmätikuksi.
Ei muuta kuin hiasta (ei miel. rinnuksista) kiinni ja juttusille, kun kohdataan.

Minä

Olen syntyisin Outokummusta Pojois-Karjalasta, mutta elänyt suurimman osan tähänastista elämääni Pyhäjärvellä, Pohjois-Pohjanmaalla.
Kirjoitin ylioppilaaksi Pyhäjärven lukiosta 1998 ja valmistuin yhteisöpedagogiksi Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta 2005.
Työhistoriaani kuuluu mm. työskentelyä talonmiehenä, Pyhäsalmi Minen rikastamolla ja koulunkäyntiavustajana. Nykyään työskentelen nuorisotyönohjaajan virassa Vaalan seurakunnassa.
Vapaa-aikani käytän kesäisin moottoripyöräilyyn ja vaeltamiseen ja talvella  lukemiseen, pelaamiseen ja enenevissä määrin myös hiihtämiseen.

 

 

Kuntavaalit 2017

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa.
Pääteemani ovat tasapuolisuus, huolenpito ja osallisuus.

Muhosta kuntana ja sen palveluja tulee kehittää siten että kuntalaiset ovat kaiken keskiössä, eivät eri eturyhmät ja alueet.

Haluan olla varmistamassa, että Muhos on yhdessä toimiva yhteisö joka huolehtii tasapuolisesti jäsenistään.  Haluan edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja myötämielisyyttä kunnassamme.

Omalta osaltani lupaan tuoda kunnan päätettävissä olevia asioita kuntalaisten ulottuville. Lupaan keskustella asioista ihmisten kanssa ja siten tarjota suoremman demokratian tapoja vaikuttaa kunnassa tehtäviin päätöksiin.

Luonnollisesti olen voimakkaasti myös vasemmiston vaaliteemojen rinnalla:

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/maailman-parhaat-koulut-varhaiskasvatus-kaikille/

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/kohtuuhintainen-asuminen-hyva-ymparisto/

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/parempi-tyollisyys-hyvat-tyoehdot/

Blogi

Vaalikoneet ja -retoriikka

Vaalikoneiden kysymyksiin vastaaminen on viime aikoina pitänyt minut kiireisenä ja hieman myös stressaantuneena. Yllättävän monessa vaalikoneessa kysytään mielipiteitä asioista, joilla ei juurikaan ole tekemistä kuntakentän toiminnan kanssa. Jossain määrin tämä on ymmärrettävää sillä perusteella, että nämä kysymykset kenties valottavat ehdokkaan ajatusmaailmaa ja maailmankuvaa kiinnostuneelle äänestäjälle. Eräs ystävältä saamani viesti sai minut kuitenkin pohtimaan, että mitä …

EVVK

Kirjoitus julkaistu Tervareitissä 28.3.17 otsikolla Politiikka -tuo kirosana Saako politiikka-sanan kuuleminen sinut haukottelemaan vai hekottelemaan? Eikö voisi vähempää kiinnostaa? Sehän on vain vanhojen setien kärinää ja pikkutakkisten tärkeilijöiden jorinaa, jolla ei ole mitään väliä. Siellä ne valtuustoissa sekä lauta- ja johtokunnissa istuvat ja kahvittelevat kravatit kiristäen ja naamat punottaen ja puhuvat asioista, jotka ei kiinnosta …

Vanha, mutta ajankohtainen blogikirjoitus

Kirjoittelin tämän kirjoituksen syksyllä 2015. Naapurini Juha aikoo järjestää talkoot. Tiedättehän talkoot, siis sellainen yhteinen toiminta, joissa ihmiset yhdessä pyyteettömästi tekevät työtä ilman korvausta jonkin tärkeäksi kokemansa asian eteen. Kylänraitin viheralueet ovat menneet hoitamattomana huonoon kuntoon, siellä täällä rehottaa vaikka mitä myrkyllisiä rikkakasveja ja punkit ovat villiintyneet pitkässä ruohikossa ja asialle pitäisi tehdä jotakin. Kylällä …

Yhteystiedot

 

Jere Hakkarainen
puh. 044-2942123
email. jere.hakkarainen@gmail.com
twitter: jermulion
facebook: https://www.facebook.com/Jeremuhokselle/