Etusivu

Olen Marjaan Mikkonen ja ehdokkaana Vasemmistoliiton listoilla Ruskon kunnassa.

 

Minä

Olen ”se” tavallinen kuntalainen. Olen ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa.

Perheeseeni kuuluvat avopuoliso, kaksi aikuista lasta ja corgi-merkkinen koira. Iäkkäät vanhempani asuvat toisessa kunnassa, mutta hoidan heidän asioitaan päivittäin. Olen äitini, joka on isäni omaishoitaja, asioiden hoitaja. Siis tytär, 60v.

Olen koulutukseltani muotoilija (amk), ja tehnyt muotoiluun liittyviä EU-hankkeita PK-yrityksille. Seuraavaa hanketta hakusessa…

Haluan edistää kuntalaisten oikeudenmukaista ja hyvää kohtelua varhaiskasvatuksessa, koulutuksessa, vanhusten hoidossa sekä ympäristöasioissa.  Pidän yhtä tärkeänä edistää eläinten oikeuksia ja erityisesti tuotantoeläimien olosuhteita . 

 

 

Kuntavaalit 2017

 

Haluan edistää kuntalaisten oikeudenmukaista ja hyvää kohtelua varhaiskasvatuksessa, koulutuksessa, vanhusten hoidossa sekä ympäristöasioissa.  Tärkeää on myös pitää huolta yritysten toimintaedellytyksistä kunnassa.

Kestävän kehityksen valinnat tehdään arjessa. Kunnilla pitää olla suunnitelma, miten toteutetaan kestävän kehityksen periaatteet omassa kunnassa.

Jo varhaiskasvatuksessa ja koulutuksessa tulisi huomioida ekologisuus ja eettiset näkökohdat. Ruokavaliolla on suuri vaikutus ilmastonmuutokseen, omaan terveyteen ja eläinten olosuhteisiin. Tähän tarvitaan muutosta sekä asenteisiin että toimintatapoihin meidän kaikkien osalta.

Vanhuksille, ja erityisesti muistisairaille ja yksinasuville, on turvattava palvelupaikka heti tarpeen ilmaantuessa. Emme voi jäädä odottelemaan,  mitä sote-uudistus tuo tullessaan.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, haluan myös antaa äänen myös eläimille, jotka eivät itse voi valita elinolosuhteitaan.

 

 

 

Yhteystiedot

 

Marjaana Mikkonen
puh. 044 260 10 33
email. mikkonenmarjaana@live.fi
Twitter:   twitter.com/mikkonenmarjaa1