Etusivu

Kiitos!

Tarkistuslaskentojen jälkeen selvisi että sain 135 ääntä yhteensä ja tämä tulos tarkoittaa sitä, että minusta tuli valtuutettu.

Minulla ei ole tarpeeksi sanoja kertoa kuinka iloinen ja kiitollinen olen teistä, jotka äänestitte minua! Teidän ansiostanne pääsen valtuustoon tekemään Turusta parempaa kaupunkia.

Paljon kiitoksia myös tukiryhmälleni, ilman teitä en olisi saanut ensikertalaisena näin hienoa tulosta!

Kiitos!!

T. Merja

***************************************************************************

Olen ehdolla Turun valtuustoon kevään 2017 kuntavaaleissa Vasemmiston listalta numerolla 60.


Turku on hyvä paikka asua. En osaa kuvitella asuvani missään muualla kuin täällä kulttuurin, sivistyksen ja historian kehdossa lähellä merta ja kaunista saaristoa.

Haluan tehdä oman osani, jotta Turku on entistä vetovoimaisempi kunta asukkaille ja yrittäjille sekä turisteille! Turulla on paljon annettavaa!

Laadukkaat ja monipuoliset kirjasto- ja kulttuuripalvelut ovat tärkeä osa kunnan houkuttelevuutta. Pitää myös muistaa kirjasto- ja kulttuuripalvelujen iso merkitys ihmisten hyvinvoinnille.

Julkiset palvelut on järjestettävä ja tuotettava mahdollisimman pitkälti kunnallisesti. Verovarojen ei pidä antaa valua kansainvälisille yrityksille tai veroparatiiseihin. Kaikille on taattava laadukkaat palvelut.

Oikeudenmukaisen ja inhimillisen Turun puolesta!

Ystävällisin terveisin,

Merja Lundén – 60

 

 

Minä

Kuva: Max Sarin

Olen 37-vuotias kirjastonhoitaja Turun kaupunginkirjastossa. Työkseni teen, ideoin ja kehitän nuortenkirjastotyötä ja luotsaan Nuorten tiimiä. Lisäksi toimin Suomen kirjastoseuran nuortenkirjastotyöryhmässä. Olen tehnyt kirjastotyötä yhteensä yli 15 vuotta ja toiminut eri asiakasryhmien kanssa lapsista eläkeläisiin.

Harrastuksiini kuuluu vahvasti sarjakuvien parissa toimiminen. Kuulun sekä Turun Sarjakuvakerhon että Suomen sarjakuvaseuran hallitukseen. Kirjoitin arvosteluja suomalaisista pienlehdistä ja omakustanteista Sarjainfo-lehteen, kunnes vuoden 2017 alussa päätin luovuttaa vastuun seuraavalle. Lisäksi olen toimittanut kolme antologiaa, kuratoinut kiertonäyttelyitä ja järjestänyt tapahtumia sekä Turussa että Helsingissä.

Sarjakuvien lukemisen lisäksi luen paljon varsinkin dekkareita. Nyt tavoitteenani on laajentaa lukemistottumuksiani, en halua jämähtää liiaksi tuttuun ja turvalliseen.

Olen aina ollut kiinnostunut maailmanmenosta ja seurannut politiikkaa Suomessa ja ulkomailla.

Minulla on vahva oikeudenmukaisuuden kaipuu. Haluan elää kunnassa, josta voin olla ylpeä. Kunnassa, jossa pidetään huolta ihmisistä, ympäristöstä, yrittäjistä, taiteesta ja kulttuurista. Hyvinvoivat kuntalaiset tekevät hyvinvoivan kunnan, joka on taasen vetovoimainen paikka asua, yrittää ja vierailla!

Haluan elää kunnassa, jossa on hyvät ja toimivat kunnallisesti tuotetut julkiset palvelut. Yksityistäminen ja yhtiöittäminen ei sovi kunnan palveluihin, joissa tärkeintä on yhdenmukainen ja turvallinen palvelu kaikille.

Haluan elää kunnassa, jossa ymmärretään kirjasto- ja kulttuuripalveluiden tärkeys hyvinvoinnille, ja jossa annetaan resursseja palveluille, jotka tuottavat niin paljon niin vähällä! Mitä he voisivatkaan saada aikaiseksi kunnon resursoinnilla.

Kaiken tämän haluan ja kaikkeen tähän Turku pystyy, jos vain tahtoa on! Minulla on.

 

 

Kuntavaalit 2017

Oikeudenmukaisen ja inhimillisen Turun puolesta!

Kuntavaalit järjestetään maalis-huhtikuun vaihteessa. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 9.4.2017. Ennakkoäänestys kotimaassa tapahtuu 29.3.-4.4..

Kärkiteemani vaaleissa:

1. Vetovoimainen Turku – asukkaille, yrittäjille, turisteille

2. Hyvinvointia kirjasto- ja kulttuuripalveluista

3. Julkiset palvelut tuotettava kunnallisesti

Turun Vasemmistoliiton politiikkaan voi tutustua täällä.

Valtakunnallisesti Vasemmistoliiton kuntavaalikärjet ovat:

Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot

Blogi

Kiitos!

Tarkistuslaskentojen jälkeen selvisi että sain 135 ääntä yhteensä ja tämä tulos tarkoittaa sitä, että minusta tuli valtuutettu. Minulla ei ole tarpeeksi sanoja kertoa kuinka iloinen ja kiitollinen olen teistä, jotka äänestitte minua! Teidän ansiostanne pääsen valtuustoon tekemään Turusta parempaa kaupunkia. Paljon kiitoksia myös tukiryhmälleni, ilman teitä en olisi saanut ensikertalaisena näin hienoa tulosta! Kiitos!! T. Merja

Julkiset palvelut on tuotettava kunnallisesti

Kolmas kärkeni on ”Julkiset palvelut tuotettava kunnallisesti”. Haluan elää kunnassa, jossa on hyvät ja toimivat pääasiallisesti kunnallisesti tuotetut julkiset palvelut. Yksityistäminen ja yhtiöittäminen ei sovi kaikkiin kunnan palveluihin, joissa tärkeintä on yhdenmukainen ja turvallinen palvelu kaikille. Yksityiset terveydenhoitopalvelut ovat hyvä lisäpalvelu, mutta verovaroilla järjestettyjen julkisten palveluiden korvaajaksi ne eivät sovi. Ihmisten hyvinvoinnilla ei saa pelata! …

Hyvinvointia kirjasto- ja kulttuuripalveluista

Toinen kärkeni on ”Hyvinvointia kirjasto- ja kulttuuripalveluista”. Laadukkaat ja monipuoliset kirjasto- ja kulttuuripalvelut ovat tärkeä osa niin kunnan houkuttelevuutta kuin vetovoimaisuutta. Lisäksi näillä palveluilla on iso merkitys ihmisten hyvinvoinnille ja kansalaistaidoille.  Kirjastopalveluista Viisas kunta pitää huolta kirjastopalveluistaan antamalla resursseja toimintaan, tiloihin ja hankintoihin unohtamatta panostusta riittävään ja osaavaan henkilökuntaan. Kirjastot eivät vie Turun budjetista juuri …