Luottamustoimet

Olen toiminut koko työelämäni ajan ammattiyhdistysliikkeessä. Tulin mukaan jo nuorena puolivahingossa, suoraan luottamusmieheksi. Opin tekemisen kautta.

Olen toiminut moneen otteeseen luottamusmiehenä ja myös työsuojelutehtävät ovat tuttuja. Ammattiosastossa olen toiminut monissa tehtävissä ja vetänyt koko edunvalvontajaostoa. Ammattiliitossani AKT:ssa olen tällä hetkellä valtuustossa ja olen osallistunut aktiivisesti kokouksiin koko kauden ajan: olen tehnyt aloitteita ja ollut aktiivinen keskustelija osallistuen siten AKT:n linjan vetämiseen.

Nykyisessä yrityksessä olin myös kaksi vuotta pääluottamusmiehenä. Kahden vuoden aikana pääsin vaikuttamaan monen työntekijän tilanteisiin ja tein työtä sydämelläni. Kauden aikana käytiin myös monet irtisanomisneuvottelut. Vaikka työ oli tärkeää, loppujen lopuksi aloin kaivata taukoa ja omaakin rauhaa.

Tällä hetkellä ay-tehtäväni ovat pieniä. Vastaan tänä vuonna parista koulutustilaisuudesta ammattiosastossani ja autan tietysti minun jälkeeni tullutta varikon luottamusmiestä niiltä osin kuin toivotaan.

Kotimaisen ay-toiminnan lisäksi olen mukana kansainvälisessä ay-solidaarisuustoiminnassa. Tästä lisää omassa osiossaan Solidaarisuustoiminta.

Aiemmin olen ollut paljon mukana myös koiraharrastuksissa. Olen kouluttanut koirankasvattajia ja osallistunut itsekin kilpailuihin. Joitakin koiriin liittyviä luottamustehtäviäkin on ollut koiratoiminnan yhdistyksissä.

Tällä hetkellä luottamustehtävät

  • AKT:n valtuuston jäsen
  • Ammattiosaston toimikunnan jäsen