Etusivu

 

Petri Henell. Oulu. 37-vuotias rakennusmies, kirjoittaja ja muusikko. Viimeisimpänä opiskellut työnjohdon koulutuksessa rakennus- ja infra-alalle. Pyrkii opiskelemaan ammattikorkeaan rakennusmestariksi. Lähtöisin Kiimingistä.

Olen Vasemmistoliiton ehdokkaana, koska he ajavat juuri niitä asioita, jotka ovat minulle tärkeitä. Haluan olla apuna työssä, jolla tehdään meidän yhteisestä kaupungista Oulusta kaikille parempi paikka asua.

 

Minä

Miksi minä olen ehdolla kuntavaaleissa?

Kaikki minut tuntevat tietävät sen, että olen aina ollut rauhan mies. Vältän konflikteja ja sellaiseen törmättyäni ensimmäinen vaihtoehto on aina puhuminen. Oman taustani vuoksi puolustan aina heikoimpia.
Minun silmissäni ja minun maailmassani kaikki ovat samanarvoisia, tasa-arvoisia. Jokaisella ihmisellä on oikeus vapauteen. Vapaus merkitsee minulle sitä, että jokaisella ihmisellä on oikeus koulutukseen, päivähoitoon, vanhustenhoitoon, harrastuksiin ja työelämään.
Luonto on erittäin lähellä sydäntäni. Pidän luonnossa kulkemisesta. Se on meidän elinehto ja tärkein asia meille. Tämän vuoksi esimerkiksi uudis- ja infrarakentamista pitäisikin tehdä mielummin luonnon ehdoilla. Ei voittoa tavoittelemalla vaan luonnosta saaduilla elämyksillä.
Kaikki taide- ja kulttuuriasiat ovat minulle tärkeitä koska niistä saa hyvän mielen, elämyksiä ja uusia kokemuksia. Oulusta löytyy monimuotoisia taiteentekijöitä ja tiloja. Tiloja pitäisi mielestäni olla vielä enemmänkin ja keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä. Hylätyt, kunnossa olevat rakennukset toimisivat korjattuina paremmin kuin hyvin kulttuuritiloina. Korjaustyöt myös työllistäisivät ihmisiä. Vapaamuotoisen taide- ja kulttuuritoiminnan lisäksi näissä tiloissa voisi toimia myös työpajoja.

Olen Vasemmistoliiton ehdokkaana, koska he ajavat juuri niitä asioita, jotka ovat minulle tärkeitä. Haluan olla apuna työssä, jolla tehdään meidän yhteisestä kaupungista Oulusta kaikille parempi paikka asua.

 

 

Kuntavaalit 2017

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa. Kaikki on minulle tässä asiassa uutta.  Minun arvoni, tavoitteeni  ja syyni ehdokkuuteen painottuvat kuntalaisten auttamiseen, kuuntelemiseen ja ratkaisujen etsimiseen. Jalkautuminen kuntalaisten ja ihmisten pariin ei saa loppua, kun vaalihumu on ohi. Sitä kaupunginvaltuutetun tehtävät minun mielestäni ovat. Sitoutumista ja asioiden eteenpäin viemistä.

Alla luetellut asiat ovat minulle itselleni todella tärkeitä ja aion edistää niitä puolueeni kanssa. Niitä yhdistää se, että jokainen ihminen on tärkeä riippumatta ihon väristä, sukupuolesta tai kansalaisuudesta. Eriarvoisuus on ihmismielen luoma valhe. Kitketään se pois yhdessä.

Kuljettuani kulttuuri- ja taidepiireissä lapsesta asti tunnen erittäin vahvasti asiakseni ajaa näitä asioita eteenpäin. Urheiluharrastusten lisäksi kuntalaisilla täytyy olla hyvät tilat ja mahdollisuudet myös kulttuurin ja taiteen harrastamiseen ilmaiseksi. Hylätyt, kunnossa olevat rakennukset toimisivat korjattuina paremmin kuin hyvin kulttuuritiloina. Korjaustyöt myös työllistäisivät ihmisiä. Vapaamuotoisen taide- ja kulttuuritoiminnan lisäksi näissä tiloissa voisi toimia myös työpajoja.

Hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/hyvat-sosiaali-terveyspalvelut-kaikille/

Maailman parhaat koulut ja varhaiskasvatus kaikille
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/maailman-parhaat-koulut-varhaiskasvatus-kaikille/

Kohtuuhintainen asuminen ja hyvä ympäristö
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/kohtuuhintainen-asuminen-hyva-ymparisto/

Parempi työllisyys ja hyvät työehdot
http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/parempi-tyollisyys-hyvat-tyoehdot/

Yhteystiedot

 

Petri Henell
email: phenell7@gmail.com
twitter: @PetriHenell