Etusivu

22-vuotias sosionomiopiskelija Pasilasta – Yhdenvertaisen ja avoimen Helsingin puolesta!

Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokas.

 

Kuka minä olen?

Nimeni on Samuel Drake, ja olen 22-vuotias sosionomiopiskelija Pasilasta.

Olen aktiivinen Vasemmistolaisessa toiminnassa, ja luottamustoimia löytyy vaikka ja mistä. Olen Helsingin Vasemmiston piirihallituksen jäsen ja Etelä-Suomen Vasemmistonuorten puheenjohtaja. Tämän lisäksi minut on valittu Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajistoon.

Haluan toimia avoimuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta kaikkialla missä ikinä olenkaan. Haluan, että Helsinki on parempi paikka asua kenelle tahansa taustasta riippumatta.

Blogi

Sateenkaari-tuotoksen ajatuksia tasa-arvoisesta avioliittolaista

Tänään, 1.3.2017, on vihdoin astunut voimaan tasa-arvoinen avioliittolaki. Nyt saa kaikki ihmiset sukupuolestaan huolimatta mennä naimisiin sen sijaan että puhuttaisiin ”parisuhteen rekisteröimisestä”. Lain silmissä hetero- ja homoparit ovat tästä eteenpäin tasa-arvoisia. Tai no, perheasioissa laahataan vielä perässä. Puhun siitä lisää myöhemmin. Parisuhteen rekisteröinnissä on paljon yhteistä avioliiton kanssa. On perintöoikeutta ja sen sellaista. Varsinainen ero …

Kattavat liikuntapalvelut kaikille!

Kattavista liikuntapalveluista nautin harvoin. Mutta silloin kun nautin, silloin todella nautin! Meidän täytyy pitää huolta siitä ne pysyvät jatkossakin kattavina, ja varmistaa että ne ovat kaikille saavutettavissa. Tässä on vielä paljon tehtävää esimerkiksi uimahallien kohdalla. Sukupuolesta riippumatta pitäisi olla mahdollisuus päästä uimaan ja käyttämään sellaisia pukuhuoneita missä kokee itsensä turvalliseksi. Tätäkin asiaa voimme ajaa kunnanvaltuustossa.

Ai että vaaleihin? Kai sitä nyt sit.

Vaalit ovat ihmisen parasta aikaa, tai pahinta, riippuen siitä että millaisella mielentilalla on liikkeellä. Itse olen aina pitänyt vaaleista. Pidän siitä, että pääsee jauhamaan politiikkaa kaikkien kanssa ja spekuloimaan äänestystuloksia. Ja vaikka en juuri harrasta mitään penkkiurheilua, olen viettänyt 2012 presidentinvaalien jälkeen aina vaalipäivän vaalivalvojaisissa jännittäen muidenkin kanssa sitä että mikä tulokseksi jää. Toki tähän …

Yhteystiedot

Samuel Drake
puh. 044-5877891
samwelldrake@gmail.com
twitter: https://twitter.com/SamwellDrake
blogspot: http://punainenlohikaarme.blogspot.fi/
instagram: https://www.instagram.com/punainenlohikaarme/