Minä

Olen 59-vuotias keravalainen kolmen aikuisen lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen mummu. Kolmas lapsenlapseni syntyy tänä keväänä. Perhe ja lapsiperheiden asiat ovat minulle läheisiä ja tärkeitä.

Ammatiltani olen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Olen ollut yli kolmekymmentä vuotta Helsingin kaupungin palveluksessa ja välillä Keravallakin kolme vuotta. Koko pitkän työurani olen tehnyt yläkoulussa 13 – 16 -vuotiaiden parissa. Nuorten asiat ovat tulleet tutuiksi.

Olen asunut Keravalla vuodesta 1986. Kolmekymmentä vuotta asuin Kalevassa, ensin rivitalossa ja sitten omakotitalossa. Vuosi sitten poikani puolisoineen osti taloni ja minä muutin kerrostaloon Sompioon.

Kuntavaaliehdokkaana olen nyt ensimmäistä kertaa. Muulla tavoin olen mielestäni ollut aktiivinen kansalainen aiemminkin. Olen kuulunut useisiin yhdistyksiin ja toiminut niissä sekä paikallisella että valtakunnan tasolla.

Lasten, nuorten ja perheiden asiat ovat ajatuksissani.  Kasvatus ja koulutus ovat jo työnikin puolesta minulle läheisiä. Harrastan liikuntaa ja seuraan tarkasti, mitä Keravalla päätetään esimerkiksi liikuntapaikoista ja ulkoilualueista.

Oikeudenmukaisuus, suvaitsevaisuus ja tasa-arvo ovat johtotähtiäni.